Η Εταιρία

Μαστρογιώργης Ι & Σ Ο.Ε.

Η επιχείρηση Μαστρογιώργης δραστηριοποιείται από το 1977 (η σημερινή μορφή Μαστρογιώργης Ι&Σ Ο.Ε. πάρθηκε το 2013) στον τομέα της διάθεσης και διανομής αλεύρων, πρώτων υλών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής, συσκευασιών τροφίμων και άλλων προϊόντων, με καταστήματα στην Κω και Κάλυμνο, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών άμεσα και αξιόπιστα.

Θέλοντας να καλύψουμε μεγαλύτερο μέρος των αναγκών των πελατών μας έχουμε μεγαλώσει την γκάμα των εμπορευμάτων μας με περισσότερους κωδικούς πέρα των αλεύρων, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας με ένα τηλεφώνημα να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους για την αρτοποίηση.

Το Ποιοτικότερο Αλεύρι

Η αρχή της συνεργασίας μας με τους Μύλους Αγίου Γεωργίου έγινε το 1976, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με την αποκλειστική αντιπροσωπία των Μύλων Αγ. Γεωργίου και Μύλων Λούλη, σε Κω και Νίσυρο. Κατατάσσοντας μας σε έναν από τους παλαιότερους αντιπροσώπους του μεγαλύτερου μύλου στην Ελλάδα.

Προσεγμένες Εγκαταστάσεις

Το 2009 η αγορά της νέας μας αποθήκης έδωσε νέα ώθηση στην επιχείρηση μας. Η αποθήκευση των εμπορευμάτων γίνεται σε ευρύχωρο κλιματιζόμενο χώρο, ώστε να μην αλλοιώνονται και να διατηρούν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Το 2019 ιδρύεται το υποκατάστημα στο νησί της Καλύμνου, στην περιοχή Ποταμοί.